GVG lanceert nieuw merk: Ecomaxx Fuels

GVG lanceert nieuw merk: Ecomaxx Fuels

GVG verbreedt haar horizon. Onder het nieuwe merk Ecomaxx Fuels ontwikkelt GVG schone, lang houdbare brandstoffen met maximale prestaties voor specifieke toepassingen. De meeste brandstoffen zijn geschikt voor andere toepassingen dan tuin- en parkmachines. Alleen met het nieuwe product Ecomaxx Diesel GT richten we ons ook op de dieselmotoren in de groenbranche.


Schone benzine voor motorcross

De afgelopen jaren hebben we een aantal hoogwaardige, schone racebrandstoffen ontwikkeld voor crossmotoren. Onder de nieuwe merknaam Ecomaxx Fuels® introduceert GVG een serie schone racebrandstoffen waarvoor als basis unieke componenten gebruikt zijn. Ecomaxx Fuels combineert maximale prestaties met een minder schadelijke uitstoot van de motoren. Onder dit nieuwe merk kan GVG haar eigen ontwikkeling en grondstoffen gebruiken. Zo kunnen we voor specifieke toepassingen de prestaties van de Ecomaxx brandstoffen technisch perfect op de behoeften afstemmen. 

Overwinteringsbenzine voor wegmotoren en schone, lang houdbare diesel


Naast de serie schone racebrandstoffen voor crossmotoren ontwikkelen we onder de merknaam Ecomaxx Fuels meer brandstoffen met bijzondere eigenschappen. Zo is er op basis van de hoogwaardige racetechnologie – ontwikkeld voor crossmotoren – ook een stabiele, lang houdbare brandstof voor alledaags gebruik in wegmotoren verkrijgbaar: Ecomaxx Bike Fuel 4. En het blijft niet alleen bij benzines. We hebben onlangs ook een ultraschone diesel in een kant-en-klare 25 liter jerrycan geïntroduceerd: Ecomaxx Diesel GT. Voor de professionals die veel blootgesteld worden aan de uitlaatgassen van dieselmotoren, maar bijvoorbeeld ook voor de bootliefhebber. De diesel is behalve schoon ook jarenlang houdbaar.

Ecomaxx Fuels: sneller, beter en schoner

We willen sneller, beter en dat de motor altijd start. Als het kan moet het ook schoner en we willen er vooral niet te veel werk mee hebben. De motorrijder, de oldtimerliefhebber, cross- en racefanaten, de bootbezitter, maar ook de professional: we willen actie, geen stilstand. Ecomaxx ontwikkelt brandstoffen voor specifieke toepassingen die schoner zijn en die presteren daar waar jij wilt. De jarenlange houdbaarheid van de brandstof, gezondheid en milieu, altijd starten en betere prestaties staan hierbij centraal. Meer weten over de producten van Ecomaxx Fuels? Kijk op www.ecomaxxfuels.nl.