GVG start met verkoop ZIBRO kachels en export Firelux is succesvol

GVG start met verkoop ZIBRO kachels en export Firelux is succesvol

GVG kan nu in samenwerking met TES (Toyotomi Europe Sales B.V.) naast Firelux kachelbrandstoffen ook ZIBRO kachels in de Benelux aanbieden. Al meer dan 30 jaar is ZIBRO hèt merk petroleumkachel. ZIBRO werd jarenlang onder licentie verkocht, maar sinds april j.l. neemt de Japanse fabrikant, Toyotomi Co. Ltd., de distributie in eigen hand. De samenwerking tussen TES en GVG is tot stand gekomen door ons merk Firelux kachelbrandstoffen. Toyotomi is ’s werelds grootste producent van verplaatsbare petroleumkachels en zocht in Europa een partner om de juiste kachelbrandstof te kunnen aanbieden. Firelux voldoet aan alle specificaties en wordt door Toyotomi in heel Europa aanbevolen als de brandstof bij uitstek voor ZIBRO kachels.

Meer informatie over ZIBRO kachels? Bel of mail ons


Firelux kachelbrandstoffen in steeds meer Europese landen

Fireluxcan Firelux wordt buiten de Benelux gedistribueerd door TES. Door heel Europa worden er jaarlijks duizenden ZIBRO kachels verkocht, welke allemaal kachelbrandstof nodig hebben. Aan alle verkoopkanalen die TES in Europa benadert met ZIBRO kachels wordt Firelux meeverkocht als de aanbevolen brandstof. In 2012 is de productlijn en communicatie van Firelux geheel vernieuwd en in diezelfde periode is GVG het samenwerkingsverband met TES aangegaan. Sindsdien is er een sterke omzetstijging door de export van Firelux. Momenteel wordt Firelux buiten de Benelux verkocht in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Italië en zal binnenkort in meer Europese landen verkrijgbaar zijn.


Toyotomi: ‘s werelds grootste producent van verwarmingsproducten

TES is onderdeel van de Japanse kachelproducent Toyotomi, bekend onder de merknamen Toyotomi, Toyostove, Toyoset, Kerosun en ZIBRO. Toyotomi is al ruim 60 jaar wereldmarktleider op het gebied van verplaatsbare kachels. Ze introduceerden 's werelds eerste draagbaar petroleumfornuis in 1952, dat bleek de basis voor Toyotomi als speler in de verwarmingsmarkt. Naast petroleumkachels produceert en verkoopt Toyotomi onder andere elektrische kachels, verplaatsbare airconditioners, koelapparatuur, luchtontvochtigers en luchtreinigers.