Development
or improvement
needed?

Alles wat met brandstof, olie en reiniging te maken heeft

GVG Oliehandel vertegenwoordigt momenteel zeven merken. Wij zijn onafhankelijk Benelux-importeur van Aspen en internationaal actief met onze eigen merken Agealube, Fillpartner, Ecomaxx en Firelux. Dochteronderneming C-inco ontwikkelt, produceert en verkoopt reinigingsmiddelen voor de industrie en doet hetzelfde voor de consument onder het merk Gently.

Nieuws

Aspen start 2020 met een nieuwe look

Aspen start 2020 met een nieuwe look

Het Zweedse merk heeft haar logo geüpdatet en de 5-liter jerrycans krijgen een nieuw etiket. Aan de alkylaatbenzine is niets veranderd.

Natuurlijk gaat Aspen met haar tijd mee. Daarom heeft het logo een subtiele facelift gehad en pronkt het voortaan vanaf een stralend witte achtergrond op het nieuwe etiket. Vanaf de eerste week januari levert GVG de bekende rode en blauwe jerrycans met nieuw etiket aan de Aspen verkooppunten. Het gaat dus voorlopig alleen nog om de producten Aspen 2 en Aspen 4 in 5-liter verpakking. De grotere verpakkingen zullen later dit jaar volgen alsook de verpakkingen van Aspen D.


Aspen D is een schone diesel gemaakt van 90% hernieuwbare grondstoffen die Aspen twee jaar geleden introduceerde. Ondertussen is de brandstof alweer geüpgraded, want wanneer ook Aspen D straks met het nieuwe etiket verschijnt, is de brandstof zelfs 100% hernieuwbaar.

De nieuwe look van Aspen zal geleidelijk worden doorgevoerd. Het merk is inmiddels op zoveel plaatsen zichtbaar dat een rigoureuze vervanging van alle reclame-uitingen alleen maar voor veel afval zou zorgen. En dat gaat tegen de principes van het ambitieuze Aspen in, dat als marktleider voorop wil lopen bij het vergroten van de duurzaamheid van de alkylaatbenzinesector.
GVG Oliehandel kantoorpand in Nijmegen

Wat kunnen wij voor u doen?

Directe belevering

Directe belevering

Ik ben een professionele eindgebruiker en wil graag weten of ik rechtstreeks beleverd kan worden met Agealube of C-inco producten.

Aanvraagformulier invullen

Verkooppunt worden

Verkooppunt worden

Wilt u graag producten van GVG verkopen?
 Vul dan het aanvraagformulier in.


Aanvraagformulier invullen

GVG producten, waar te koop?

GVG producten, waar te koop?

Onze producten zijn te koop in winkels. 
Kijk welk merk waar te koop is.


Bekijk onze merken

Direct iemand spreken? Bel ons +31 (0)24 675 43 61