Agealube Eco Diesel Tankset: tank schone diesel op eigen terrein

Agealube Eco Diesel Tankset: tank schone diesel op eigen terrein

Geen gedoe meer met jerrycans of jaarlijkse keuringen. GVG neemt alle rompslomp uit handen met de Agealube Eco Diesel Tankset. Deze kan op elke locatie geplaatst worden en heeft alleen maar een 230V-aanlsuiting nodig. Bevoorrading gebeurt met schone en hernieuwbare Agealube Eco Diesel.

De tankoplossing voor kleinere dieselmachines

Voor veel bedrijven die met kleinere dieselmachines werken, is het niet rendabel om een grote dieseltank op het terrein te installeren en deze in bulk te laten vullen. Zeker niet gezien de beperkte houdbaarheid van de diesel van tegenwoordig. Dus rijden ze op en neer naar de pomp met jerrycans. Dit is onhandig, kost veel tijd en brengt ook nog wel eens tankfouten met zich mee. GVG bedacht met haar kennis van tankapparatuur en schone brandstoffen een laagdrempelige oplossing voor deze bedrijven.

De Agealube Eco Diesel Tankset is eigenlijk een klein mobiel tankstation. Door de ingebouwde lekbak is een vloeistofdichte vloer niet nodig of verplicht. De krachtige pompunit (keuze uit verschillende capaciteiten van 56 tot 72 liter per minuut) heeft een brandstofpistool met automatische afslag en tankt de machine in korte tijd vol.

De tankset wordt standaard geleverd met twee volle vaten 100% hernieuwbare Agealube Eco Diesel. Wanneer het eerste vat leeg is, bestelt de klant een nieuw vat diesel welke hij binnen 48 uur in huis heeft. Het lege vat neemt GVG retour voor recycling. Op deze manier zit je nooit zonder diesel en bovendien tank je ook nog CO2-neutraal.

Download folder Agealube Eco Diesel Tankset

Agealube Eco Diesel maakt CO2-neutraal tanken mogelijk

Agealube Eco Diesel is een schone dieselbrandstof die lokale emissies reduceert zodat de gebruiker en zijn omgeving een stuk minder schadelijke stoffen inademen. Daarnaast houdt het de motor schoner en is lang houdbaar, waardoor de machine altijd start. Zelfs als deze een lange tijd stilgestaan heeft. Bovendien werk je vrijwel reukloos en klimaatverantwoord, omdat de brandstof van herwinbare grondstoffen gemaakt is.

Agealube biedt twee Eco Diesels. Beiden zijn 100% schoon en bieden dezelfde voordelen voor gezondheid, leefomgeving en machine. Het verschil zit hem in het aantal hernieuwbare grondstoffen, de te bereiken CO2-reductie en de prijs.

Meer over Agealube Eco Diesel