GVG helpt gezinnen in Oekraïne

GVG helpt gezinnen in Oekraïne

De beelden van mensen in Oekraïne zonder stroom, verkleumd en in de kou gaan ons allen aan het hart. Vooral in de decembermaand willen wij als familiebedrijf graag iets terug doen. Daarom hebben we samen met de vrijwilligersorganisatie Friese Rijders gekeken naar de mogelijkheid om een steentje bij te dragen.

Generatoren op Aspen en Agealube

Besloten is dat bij élke generator die via Friese Rijders gedoneerd wordt aan Oekraïne, GVG de brandstof en smeermiddelen verzorgt. Zo ontvangt iedereen Aspen alkylaatbenzine (mét vultuit voor eenvoudig aftanken) om veilig te kunnen genieten van de stroom die een generator brengt. En elke generator wordt gesmeerd met Agealube smeermiddelen. Samen zorgen we zo voor een lichtpuntje, en hopelijk een warme kerst en een beter 2023 voor de Oekraïners.

 


 

Friese Rijders

Friese Rijders is een organisatie die zelf generatoren inzamelt en vervolgens belangeloos naar de grens van Oekraïne transporteert met behulp van vrijwilligers. Zo weten we zeker dat elke generator goed terecht komt. Meer weten, lees dan hier alles over hun acties: www.frieserijders.nl

Zelf ook iets doen?

Dat kan! Friese Rijders zamelt momenteel geld én generatoren in om naar de grens van Oekraïne te brengen. Mocht je dus iets kunnen missen, neem dan zeker eens een kijkje op hun website.