Machines, werkplaats en andere oppervlakken 100% hygiënisch schoon

Machines, werkplaats en andere oppervlakken 100% hygiënisch schoon

Vandaag de dag is de noodzaak van hygiëne groter dan ooit en Agealube wil de professional daar graag bij helpen. Daarom hebben wij een nieuw product ontwikkeld om bacteriën en ziektekiemen te verwijderen van alle met de handen aangeraakte oppervlakken. Beperk de overdracht van ziektekiemen en bacteriën, zodat u en uw collega’s weer veilig aan het werk kunnen!

Oppervlakken antibacterieel gereinigd

Agealube Hygiene Pro verwijdert bacteriën en ziektekiemen van alle met de handen aangeraakte oppervlakken. Hierdoor beperkt het dus de overdracht van bacteriën en ziektekiemen, zodat professionals veilig aan het werk kunnen. Agealube Hygiene Pro is speciaal ontwikkeld om oppervlakken die de professional tegenkomt hygiënisch te reinigen. Denk hierbij aan handgrepen van machines, werkbanken, gereedschap, sturen, versnellinkspoken, maar natuurlijk ook de deurklinken, trapleuningen en kantines. Met dit product is het als professional eenvoudig om aan de hygiëne voorschriften te voldoen.


Veilig werken in jouw branche

Om in de huidige situatie zo veilig mogelijk door te werken, is er door de verschillende branches nagedacht over protocollen. Hierin staan veel algemene adviezen die voor iedereen gelden, zoals het reinigen van handen en het afstand houden. Maar hier staat ook in dat het belangrijk is om oppervlakken die regelmatig door verschillende mensen met de handen worden aangeraakt grondig en antibacterieel te reinigen. Vergeet bij deze oppervlakken niet de machines die onderling worden uitgeleend en een auto die door verschillende mensen wordt bestuurd. Gelukkig is Hygiene Pro speciaal ontwikkeld voor al deze oppervlakken. Hygiene Pro biedt de professional wat hij nodig heeft om hygiënisch te werk te gaan, juist nu.

Lees alles over Hygiene Pro nu op de website van Agealube:

Meer over Hygiene Pro