NIEUW:  Agealube Bio Cleaner 20 liter

NIEUW: Agealube Bio Cleaner 20 liter

Vanaf maandag 20 april is Agealube Bio Cleaner niet meer in 25 liter maar in 20 liter jerrycans verpakt. Artikelnummer en EAN-code blijven ongewijzigd.

Naast dat 20 liter natuurlijk lichter tillen is dan 25 liter, heeft de nieuwe verpakking meer voordelen. De jerrycan is transparant, met ontluchtingsdop (dus zonder ‘klokken’ schenken) en uit te breiden met handige vulhulpen! We zetten de voordelen op een rij. 

Lichter tillen
Arbo richtlijnen adviseren om maximaal 20 kilo te tillen. Dus het is niet meer dan logisch dat Agealube haar verpakking van 25 naar 20 liter verandert.

Zonder ‘klokken’ schenken, geen schuimvorming
Door de ontluchtingsdop schenk je zonder ‘klokken’. Dat wil zeggen dat de ontluchtingsdop voorkomt dat de vloeistof er met stoten uitkomt. Hierdoor vul je een tank of reservoir snel en knoeivrij. Ook beperkt dit schuimvorming tijdens overschenken.

Goed stapelbaar & UN gekeurd
De bodem en bovenkant van de nieuwe 20 liter jerrycan zijn zo ontworpen dat je de jerrycans makkelijk op elkaar kunt stapelen. Handig op pallets voor transport en voor je voorraad. Bovendien is de jerrycan UN gekeurd waardoor de kwaliteit gegarandeerd is.

Transparant
Omdat de nieuwe jerrycan transparant is, zie je altijd hoeveel er nog in zit. Je grijpt niet gauw meer mis.

Literverdeling, dus eenvoudig doseren
Op de zijkant van de jerrycan staat een literverdeling. Het is dus super eenvoudig om te doseren en de juiste mengverhouding met water aan te maken.

Met handige vulhulpen
Op de jerrycan passen handige vulhulpen. Voor de tapkraan zet je de jerrycan op zijn kant, op bijvoorbeeld een werkbank, en tap je makkelijk af. De schenktuit maakt het juist handig een emmer, tank of reservoir te vullen.


Nieuwe 20L jerrycan met ontluchtingsdop (zie 1). Uit te breiden met schenktuit (zie 2) of tapkraan (zie 3).


Green & Clean met Bio Cleaner

Bio Cleaner is een van de populairste producten van Agealube. De bijzonder krachtige maar vriendelijke reiniger wordt gebruikt in veel werkplaatsen in Nederland, België en verder over de grens. Onmisbaar voor velen. Want het verwijdert moeiteloos vet, groenaanslag en andere vervuilingen van ontzettend veel oppervlakken. Zonder oplosmiddelen. We vertellen graag nog eens hoe en waarvoor Bio Cleaner allemaal te gebruiken is…
Olie & vet
Bio Cleaner verwijdert heel goed olie en vet. Machines die vol olie of vet zitten kun je eenvoudig inspuiten met Bio Cleaner, even laten inwerken en daarna afspoelen met schoon water. Eigenlijk geldt dit voor allerlei oppervlakken. Denk aan beton, hout, kunststof en staal. Ook de barbecue, frituurpan, oven en afzuigkap zijn in een handomdraai vetvrij! Bio Cleaner is veilig te gebruiken voor deze toepassingen.

Gras & groenaanslag
Aangekoekt gras op tuinmachines en groenaanslag op balkon, terrastegels of beton? Geen probleem, ook dit verwijder je makkelijk met Bio Cleaner. Afhankelijk van de vervuiling gebruik je Bio Cleaner puur of verdund met water. Laat Bio Cleaner wel altijd goed op het oppervlak inwerken, tenminste 2 tot 5 minuten. Daarna met water afspoelen.

Voor in de stoomcleaner
Bio Cleaner is een universele reiniger die ook goed te gebruiken is voor in de stoomcleaner om alle bovenstaande soorten vervuilingen aan te pakken. Volg hiervoor altijd de instructies in de handleiding van de stoomcleaner.


Schone velgen

Ideaal is Bio Cleaner voor het reinigen van velgen van machines, vrachtwagens en auto's. Maar gebruik het product niet voor de auto zelf. Voor het wassen van auto's gebruik je Agealube Car Wash Wax en voor vrachtwagens, andere grote wagens, tractoren en machines Agealube Steamer - Truck Cleaner.

 

 

Naar Bio Cleaner op Agealube website