Productiemedewerker (32-40 uur)

Productiemedewerker (32-40 uur)

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een productiemedewerker die meer verantwoordelijkheden wil en houdt van afwisseling.

Wat ga je doen?

Je gaat veel verschillende werkzaamheden uitvoeren binnen ons warehouse. Hierdoor kan het per dag enorm verschillen wat je precies doet, maar je kunt onder andere denken aan:

  • Tankaccessoires produceren.
  • Het afvullen van onze oliën en waar nodig klant specifiek maken.
  • Jerrycans voorzien van de juiste stickers/sleeves, zodat ze klaar zijn voor transport en de klant.
  • Machines instellen om producten handmatig te kunnen maken en bewerken.

Weet je nog niet (precies) hoe alles wat hierboven staat moet? Geen zorgen, dat verwachten wij ook helemaal niet. We hebben een goed inwerktraject waarin we je alles leren.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand die betrouwbaar is en affiniteit heeft met techniek. Je kunt goed werken in een team, maar bent ook zelfstandig genoeg om het alleen te kunnen. Verantwoordelijkheden kun jij goed dragen. Je raakt niet snel afgeleid en kan daardoor gefocust blijven in een hectische omgeving. Daarnaast heb je een flexibele instelling, werk je secuur en vind je een uurtje doorwerken (als dat een keer nodig is) geen probleem. 

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie tot een succes te maken zijn wij op zoek naar kandidaten die:

  • Ervaring hebben als productiemedewerker.
  • De Nederlandse taal goed beheersen.
  • Over een goede fysieke conditie beschikken.
  • Klantgericht en sociaal zijn.
  • Bereid zijn om alles te leren wat bij het takenpakket hoort.

 

Wat bieden wij jou?

Bij ons werk je van 08.00u tot 17.00u. Geen ploegen, geen onregelmatige werkuren. En wij begrijpen dat werk ook leuk moet zijn. Daarom zorgen wij voor een prettige werkomgeving met voldoende pauzes, lekkers in de kantine en gezellige collega’s. Daarnaast zorgen wij uiteraard voor een goed salaris, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en werkkleding en schoenen.

 

Solliciteren?

Ben jij de productiemedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan meteen! Dit doe je door je CV samen met je motivatie op te sturen naar hr@gvg.nl. Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze HR-functionaris Joyke Kruyt: 06 – 26 89 36 97.