Ultieme smering en bescherming voor accu heggenscharen

Ultieme smering en bescherming voor accu heggenscharen

Sinds kort heeft het olieassortiment van het merk Agealube een nieuw product: Accu Heggenschaarspray. Dit hoogwaardige smeermiddel is speciaal ontwikkeld voor de accu heggenschaar. Het zorgt voor voldoende smering van de bewegende metalen delen van heggenscharen en biedt langdurige bescherming. Tevens houdt Accu Heggenschaarspray de messen schoon en voorkomt het roest en verkleving. Deze onderhoudsspray is veilig in gebruik voor kunststof, rubber en lak.

Maximale kracht accu heggenschaar

Het is belangrijk om de metalen delen van accu heggenscharen altijd goed schoon te houden en te blijven smeren. Want door verkleving en roest kost het de accu steeds meer moeite om de messen te laten werken. Agealube adviseert dan ook om de messen altijd voor het gebruik in te spuiten met Accu Heggenschaarspray en dit tijdens het gebruik regelmatig te herhalen, afhankelijk van de harsvorming van de heg. Ook na beëindiging van de werkzaamheden dienen de messen volledig te worden ingespoten, zodat er zich een laag vormt die beschermt tegen roestvorming. Wanneer de heggenschaar langdurig niet gebruikt wordt, is het raadzaam om de messen na enkele weken nogmaals in te spuiten.

Accu Heggenschaarspray is geschikt voor alle merken accu heggenscharen waarvan de metalen delen moeten worden gesmeerd. Het product is ook geschikt voor benzine-aangedreven tuinmachines en andere gereedschappen.

Meer over Agealube Accu Heggenschaarspray