Vacature: Accountmanager

Vacature: Accountmanager

Bij GVG Oliehandel BV ben je aan het juiste adres voor alles wat met brandstof, olie en reiniging te maken heeft. We helpen onze klanten graag om slimmer, schoner en duurzamer te werken. Dat doen we met producten onder een eigen merkenportfolio waarmee we internationaal actief zijn in nichemarkten. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen producten die topprestaties neerzetten. Niet alleen voor machine en motor, maar ook voor mens en milieu. Momenteel zijn wij per direct op zoek naar een:

Accountmanager (32-40 uur)

Als accountmanager bij GVG ga je onder andere aan de slag voor het Zweedse merk Aspen, waarvan wij exclusief Benelux-importeur zijn. Aspen is een alkylaatbenzine. Dat is een speciale benzine nagenoeg vrij van schadelijke stoffen en daardoor beter voor mens, machine en milieu! Aspen is wereldmarktleider in alkylaatbenzine en niet meer weg te denken uit de tuin- en parksector, waar de brandstof bijvoorbeeld in grasmaaiers en kettingzagen gebruikt wordt. Ook in kleine machines bij straat- en bouwwerkzaamheden is Aspen hét alternatief voor gewone benzine. Hoewel Aspen al een gevestigde naam is binnen deze sectoren zijn we ambitieus. We willen zichtbaar blijven en ons marktaandeel nog verder vergroten. Als accountmanager zal dit jouw taak zijn.

Naast Aspen vertegenwoordig je ook een specifiek assortiment smeer- en reinigingsmiddelen van het merk Agealube en vulaccessoires van het merk Fillpartner. Door deze mix van producten en merken in je portfolio bied je de groenbranche een totaalpakket.

Jouw werkzaamheden

De verkoop van de producten in jouw portfolio vindt plaats via ons dealernetwerk. Je belangrijkste taak is dus het bezoeken van deze winkels. Je inventariseert hoe het erbij staat en welke producten ze nog meer kunnen afnemen. Maar tegelijkertijd luister je ook naar wat er in de markt speelt, welke producten er missen en hoe wij hier als GVG onze kans kunnen pakken. Daarnaast help je op beurzen en dealer events. Je voornaamste taak daarin is relatiebeheer.

Je werkgebied bestaat uit Midden- en Noord-Nederland (alles ten noorden van Den Bosch). Je hebt een zelfstandige rol waarbij wij vertrouwen op jouw inzichten. Hierbij werk je nauw samen met de andere accountmanagers, verkoop binnendienst, marketing en het directielid verantwoordelijk voor de afdeling sales. Hij is ook je direct leidinggevende.

Wat biedt GVG

 • Een heel zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid
 • Alle vrijheid om zaken naar eigen inzicht op te pakken
 • Je bouwt mee aan een wereldmerk!
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen
 • Een marktconform salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw, een auto, telefoon en laptop

En natuurlijk leuke collega’s, we combineren het harde werken graag met gezelligheid!

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een MBO+ of HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de richting Commercie
 • Je hebt minimaal 2-5 jaar ervaring in een soort gelijke functie
 • Je hebt affiniteit met techniek en/of de groensector
 • Als je ervaring hebt in de groensector is dit mooi meegenomen!
 • Je hebt goede sociale vaardigheden en bent communicatief sterk
 • Je weet van aanpakken en hebt een hands-on-mentaliteit.

Over GVG Oliehandel BV

We zijn een snelgroeiend familiebedrijf met zo’n 30 medewerkers en timmeren hard aan de weg, maar blijven graag trouw aan de ontspannen, informele sfeer van ons bedrijf. Om onze doelgroepen met de juiste producten en diensten te bedienen én om het beste uit ons team te halen zijn we voortdurend op zoek naar vooruitgang en vernieuwing. Dit brengt vaak de nodige dynamiek met zich mee, bij ons is geen dag hetzelfde! Zoek jij een werkgever waar altijd wel reuring is, waar je veel vrijheid krijgt en waar aandacht is voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling? Dan horen we graag van je!

Solliciteren?

Interesse? Stuur je cv naar hr@gvg.nl, voorzien van een motivatie. Eerst meer weten? Neem dan telefonisch contact op met onze HR-functionaris Sandy Peters: 06 – 28 02 38 82.