Vacature: Administratief Medewerker

Vacature: Administratief Medewerker

GVG Oliehandel b.v. is een groothandel in vloeibare brandstoffen,

smeerolieproducten en aanverwante goederen. GVG Oliehandel is Benelux importeur, met eigen opslag, van ASPEN alkylaatbenzine en voert daarnaast onder eigen merk smeerolie (Agialube), heating oils (Firelux) en technische hulpmiddelen voor het tanken (Fillpartner). Vanuit ons eigen warehouse in Nijmegen bedienen wij de markt zowel binnen als buiten de Benelux.

GVG is een groeiende onderneming met 25 medewerkers en kenmerkt zich door een informele en flexibele sfeer met de hectiek en charme van een familiebedrijf.

Wij zijn per direct, voor 24 uur, op zoek naar een Administratief Commercieel Medewerker

Functie omschrijving

Je werkplek bevindt zich in het ‘hart’ van de organisatie op een (veelal) hectische afdeling waar je samen met twee of drie collega’s werkzaam bent.

Hier wordt de altijd rinkelende telefoon beantwoord, bezoek ontvangen, orders ingevoerd etc. etc.

Jouw (basis)taken bestaan uit het boeken van de bank, de facturering van de orders en het boeken en betalen van de inkoopnota’s. Je voert verkooporders in en maakt hierbij de juiste afleverbonnen en etiketten ten behoeve van het warehouse. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de maandelijkse accijnsaangiften en ondersteun je je collega’s op de afdeling, daar waar nodig (bijvoorbeeld bij de aanname van de telefoon).

Persoonsprofiel

Je werkt nauwgezet, hebt affiniteit met cijfers en kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je kunt gefocust blijven in een hectische omgeving, weet je zaken goed te organiseren en hebt een flexibele instelling.

Daarnaast heb je goede sociale vaardigheden, ben je klantgericht en heb je een prettige telefoonstem.

Functie eisen

Om deze functie tot een succes te maken heb je een afgeronde MBO/HBO opleiding. Ervaring in een soortgelijke (verkoopbinnendienst / customerservice) functie is een must. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je hebt ruime kennis en ervaring met administratieve en financiële processen en uiteraard affiniteit met techniek. Daarnaast ben je bekend met Microsoft Office (Word/Excel/Outlook etc.). Kennis van Exact is een pre.

Solliciteren

De werving en selectie voor deze vacature wordt verzorgd door Bron-X.

Wij nodigen je van harte uit om je CV te versturen naar sandy@bron-x.nl voorzien van een motivatie.

Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Sandy Peters 06 28023882.