Vacature: Allround Magazijn Medewerker (40 uur)

Vacature: Allround Magazijn Medewerker (40 uur)

GVG Oliehandel BV is een groothandel in vloeibare brandstoffen, smeerolieproducten en aanverwante goederen. GVG is Benelux-importeur van Aspen alkylaatbenzine en voert daarnaast onder eigen merk smeermiddelen (Agealube), schone en houdbare brandstoffen voor specifieke toepassingen (Ecomaxx), schone kachelbrandstoffen (Firelux) en technische hulpmiddelen voor het tanken (Fillpartner). Vanuit een eigen warehouse in Nijmegen bedient GVG de markt zowel binnen als buiten de Benelux.

GVG is een groeiende onderneming met 28 medewerkers en kenmerkt zich door een informele en flexibele sfeer met de hectiek en charme van een familiebedrijf.

Wij zijn op zoek naar een fulltime (40 uur) Allround Magazijnmedewerker.

Functieomschrijving

In deze veelzijdige functie verzorg je alle voorkomende werkzaamheden binnen ons warehouse. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van containers, de ontvangst van de goederen en het picken van de orders (van volle pallets tot kleinere orders). Je zorgt voor het ompakken en labelen van goederen. Daarnaast moet alles verzendklaar worden gemaakt en dienen de trailers geladen te worden. Natuurlijk komt er tevens een stukje voorraadbeheer bij kijken.

Naast logistieke werkzaamheden vindt in ons warehouse tevens de productie plaats van Fillpartner Autofillers en het afvullen (klantspecifiek maken) van olie. Werkzaamheden als vegen, prullenbakken legen en de loods schoonhouden wordt gezien als een vanzelfsprekendheid.

Persoonsprofiel

Je bent betrouwbaar, hebt affiniteit met techniek en kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je kunt gefocust blijven in een hectische omgeving en hebt een flexibele instelling. Je bent secuur en vindt een uurtje doorwerken (indien nodig) geen probleem. Daarnaast heb je goede sociale vaardigheden en ben je klantgericht.

Functie eisen

Om deze functie tot een succes te maken, zijn wij op zoek naar kandidaten die:

  • ervaring hebben als magazijnmedewerker;
  • in het bezit zijn van een heftruck-/reachtruckcertificaat;
  • beschikken over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • beschikken over een goede fysieke conditie.

Solliciteren

De werving en selectie voor deze vacature wordt verzorgd door Bron-X.

Wij nodigen je van harte uit om je CV te versturen naar sandy@bron-x.nl voorzien van een motivatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandy Peters 06 28023882.