Vacature: Allround Magazijnmedewerker

Vacature: Allround Magazijnmedewerker

GVG Oliehandel BV is op zoek naar een fulltime Allround Magazijnmedewerker (40 uur). Iemand die houdt van afwisseling, affiniteit heeft met techniek en graag onderdeel wil worden van een hecht team.

Wat ga je doen?

In deze allround functie verzorg je alle voorkomende werkzaamheden binnen ons warehouse. Dit zorgt voor afwisseling en uitdaging, maar ook veel verantwoordelijkheid. Zo ben je als Allround Magazijnmedewerker bij GVG onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het lossen van containers
  • Het regelen van de ontvangst van goederen
  • Het picken van orders (van volle pallets tot kleine orders)
  • Het ompakken en labelen van orders
  • Het verzendklaar maken van alle orders
  • Het laden van alle orders in trailers
Naast deze logistieke werkzaamheden produceren wij in ons warehouse tankaccessoires en vullen wij olie af, welke we voorzien van het juiste label. Dit zijn werkzaamheden die wij je graag leren en dus ook bij jouw takenpakket horen. En natuurlijk verwachten wij ook dat je meehelpt om ons warehouse op orde te houden, daar horen dingen zoals vegen en prullenbakken legen bij.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die betrouwbaar is, affiniteit heeft met techniek en zowel in teamverband als zelfstandig kan werken. Je kunt gefocust blijven in een hectische omgeving en hebt een flexibele instelling. Je bent secuur en vindt een uurtje doorwerken (indien nodig) geen probleem. Daarnaast heb je goede sociale vaardigheden en ben je klantgericht.

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie tot een succes te maken, zijn wij op zoek naar kandidaten die:

  • Ervaring hebben als magazijnmedewerker
  • In het bezit zijn van een heftruck-/reachtruckcertificaat
  • De Nederlandse taal goed beheersen;
  • Beschikken over een goede fysieke conditie.

Wie zijn wij?

GVG is specialist in slimme en schone brandstoffen, smeermiddelen en reinigers. Met een eigen merkenportfolio zijn we internationaal actief in nichemarkten. We zijn een groeiend familiebedrijf met 30 medewerkers en timmeren hard aan de weg, maar blijven graag trouw aan de ontspannen, informele sfeer van ons bedrijf. Om onze doelgroepen met de juiste producten en diensten te bedienen én om het beste uit ons team te halen zijn we voortdurend op zoek naar vooruitgang en vernieuwing. Dit brengt vaak de nodige dynamiek met zich mee, bij ons is geen dag hetzelfde! Zoek jij een werkgever waar altijd wel reuring is, waar je veel vrijheid krijgt en waar aandacht is voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling? Dan horen we graag van je!

Solliciteren?

Interesse? Stuur je cv naar hr@gvg.nl, voorzien van een motivatie. Eerst meer weten? Neem dan telefonisch contact op met onze HR-functionaris Sandy Peters: 06 – 28 02 38 82.