Vacature: Front Office Medewerker

Vacature: Front Office Medewerker

GVG Oliehandel b.v. is een groothandel in vloeibare brandstoffen, smeerolieproducten en aanverwante goederen. GVG Oliehandel is Benelux importeur van Aspen alkylaatbenzine en voert daarnaast onder eigen merk smeerolie (Agealube), heating oils (Firelux) en technische hulpmiddelen voor het tanken (Fillpartner). Vanuit ons eigen warehouse in Nijmegen bedienen wij de markt zowel binnen als buiten de Benelux.

GVG Oliehandel is een groeiende onderneming met 30 medewerkers en kenmerkt zich door een informele sfeer en de charme van een familiebedrijf. Wij zijn per direct voor 32 uur op zoek naar een Front Office Medewerker.

Functieomschrijving

Je werkplek bevindt zich in het hart van de organisatie waar je samen met vier collega’s werkzaam bent. Hier wordt de altijd rinkelende telefoon beantwoord, bezoek ontvangen en hier worden de orders ingevoerd. Samen met je collega’s heb je de verantwoordelijkheid om alles voor onze klanten te regelen. Je voert verkooporders in, maakt hierbij de juiste afleverbonnen ten behoeve van het warehouse en zorgt voor de facturering van de orders. Je beantwoordt diverse vragen met betrekking tot producten, levertijden, facturen, etc.

Persoonsprofiel

Je beschikt over goede sociale vaardigheden, bent klantgericht en hebt een prettige telefoonstem. Je werkt nauwgezet, hebt affiniteit met cijfers en kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Daarbij kun je gefocust blijven in een dynamische omgeving, weet je zaken goed te organiseren en heb je een flexibele instelling.

Functie-eisen

Om deze functie tot een succes te maken, heb je een afgeronde mbo- of hbo-opleiding. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré, maar heb je deze niet, schroom dan niet toch te reageren. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Een goede beheersing van Duits en Engels zijn een pré. Daarnaast ben je bekend met Microsoft Office (Word/Excel/Outlook). Heb je kennis van Exact dan is dat een voordeel!

Solliciteren

De werving en selectie voor deze vacature wordt verzorgd door Bron-X BV. Wij nodigen je van harte uit om je CV te sturen naar Sandy Peters voorzien van een motivatiebrief. Voor meer informatie kun je haar bellen op 06 28023882.