Schone alkylaatbenzine voor kleine benzinemotoren

Schone alkylaatbenzine voor kleine benzinemotoren

Alkylaatbenzine is de schoonste benzine die gewone benzine zoals Euro 95 en Super 98 kan vervangen. Met Aspen alkylaatbenzine wordt de uitstoot van een kleine benzinemotor 99% schoner. Dit is beter voor de gezondheid, de motor en het milieu.

Schone alkylaatbenzine voor kleine benzinemotoren

Aspen is 99% schoner dan gewone benzine

In vergelijking met auto’s stoten kleine verbrandingsmotoren zoals die van kettingzagen, grasmaaiers en bromfietsen relatief veel onverbrande benzine uit. Dit komt doordat ze vaak eenvoudiger en goedkoper geconstrueerd zijn. Gewone benzine bevat schadelijke stoffen zoals zwavel, benzeen en aromaten. Benzeen is kankerverwekkend. Aspen alkylaatbenzine bevat vrijwel geen van deze schadelijke stoffen omdat het op een speciale wijze geraffineerd is. En wat er niet in gaat, komt er ook niet uit!

Aspen is 99% schoner dan gewone benzine

Beter voor mens, machine & milieu!

Beter voor de mens

Beter voor de mens

In de uitlaatgassen van gewone benzine zitten schadelijke stoffen die door het lichaam worden opgenomen. Op lange termijn kan dit leiden tot chronische zenuwaandoeningen en zelfs kanker. Aspen alkylaatbenzine is vrijwel vrij van schadelijke stoffen. Om de gezondheid te beschermen.

Beter voor de motor

Beter voor de machine

Gewone benzine bestaat uit een honderdtal stoffen die deels een negatieve invloed hebben op de werking van de machine. De motor vervuilt inwendig en door de korte houdbaarheid veroorzaakt het startproblemen. Aspen alkylaatbenzine bestaat slechts uit een tiental stoffen die zorgen voor een schonere motor en dus betere prestaties.

Beter voor het milieu

Beter voor het milieu

De onverbrande delen van gewone benzine bevatten schadelijke stoffen die het milieu aantasten. Aspen bevat vrijwel geen schadelijke stoffen. Zo kan er bijvoorbeeld 100 uur gras gemaaid worden met Aspen alkylaatbenzine voordat dezelfde uitstoot bereikt wordt als na 1 uur grasmaaien met gewone benzine!

Voor wie is Aspen bedoeld?

Voor iedereen die een alternatief zoekt voor gewone benzine omwille van hun gezondheid, hun motor of het milieu. Zowel particulieren als professionals kunnen Aspen kopen bij een Aspen verkooppunt. Hieronder worden de doelgroepen van Aspen weergegeven. Aspen biedt iedere doelgroep voordelen voor de gezondheid, de motor en het milieu.

Tuin en park

kettingzagen, grasmaaiers

Waarom? Machine start altijd, minder onderhoud, beter voor de gezondheid.

Infra

doorslijpers, trilplaten

Waarom? Machine start altijd, minder onderhoud, beter voor de gezondheid.

Watersport

boten, waterscooters

Waarom? Motor start altijd, minder onderhoud, beter voor het (water)milieu.

Racesport

crossmotoren, raceauto’s

Waarom? Maximale prestaties, verlengt levensduur van de motor, beter voor het milieu.

Karts

indoor en outdoor

Waarom? Minder onderhoud, gezondheid van werknemers op de kartbaan wordt beschermd.

Modelbouw

vliegtuigen, auto’s, boten

Waarom? Maximale prestaties, verlengt levensduur van de motor.

De meest verkochte producten van Aspen

Aspen levert brandstof, kettingzaagolie en tweetakt mengoliën. De meest verkochte producten zijn Aspen 2 kant en klare mengsmering voor tweetakt motoren, Aspen 4 voor viertakt motoren en Aspen Bio Chain kettingzaagolie.

GVG is de Benelux-importeur van Aspen. Aspen is een Zweeds product dat in veel Europese landen en Canada wordt vertegenwoordigd. Aspen is de wereldmarktleider op het gebied van alkylaatbenzine.