Schone brandstoffen voor maximale prestaties

Schone brandstoffen voor maximale prestaties

Ecomaxx biedt schone, lang houdbare brandstoffen voor specifieke toepassingen die zorgen voor maximale prestaties. De brandstoffen bevatten zo min mogelijk schadelijke stoffen en zijn daarmee schoner, tot wel 99%.

Schone brandstoffen voor maximale prestaties

Waarvoor wordt Ecomaxx gebruikt?

Ecomaxx heeft meerdere productlijnen in haar assortiment, ontwikkeld voor een specifiek type motor. Er zijn brandstoffen voor cross- en racemotoren, brom- en motorfietsen, klassieke auto’s en motorboten. Schone brandstoffen voor andere type motoren zullen ongetwijfeld volgen in de toekomst, aangezien productontwikkeling bij GVG en Ecomaxx hoog in het vaandel staat.


Waarom kiezen mensen voor Ecomaxx?

Omdat het schone brandstoffen zijn die voor de brom- en motorfietsrijder, de oldtimerliefhebber, cross- en racefanaten en de bootbezitter oplossing bieden. Ecomaxx brandstoffen zorgen niet alleen voor maximale prestaties van de motor zelf, ze zijn ook nog eens schoner en daarmee beter voor de motor, gezondheid en het milieu. Ook zijn de brandstoffen lang houdbaar en dus heel geschikt als overwinteringsbrandstof om voertuigen en boten voor langere tijd op weg te zetten.

Ecomaxx motorcrosser

Ecomaxx productlijnen


Ecomaxx MX Race

Schone racebenzine voor tweetakt en viertakt crossmotoren.


Ecomaxx Bike Fuel

Schone, lang houdbare benzine voor brom- en motorfietsen.


Ecomaxx Classic Car Fuel

Schone, lang houdbare benzine voor alle type klassieke auto’s.


Ecomaxx Boat Fuel

Schone, lang houdbare benzine voor in- en buitenboordmotoren.