Alles wat met benzine, olie en reiniging te maken heeft

GVG Oliehandel vertegenwoordigt momenteel zeven merken. Wij zijn onafhankelijk Benelux-importeur van Aspen en internationaal actief met onze eigen merken Agealube, Fillpartner, Ecomaxx en Firelux. Dochteronderneming C-inco ontwikkelt, produceert en verkoopt reinigingsmiddelen voor de industrie en doet hetzelfde voor de consument onder het merk Gently.

Cartoon weergave van pand GVG Oliehandel

De organisatiestructuur van GVG Oliehandel

Wie is GVG Oliehandel?

Peter, Ernst en Frans zijn de Gebroeders Van Gelder. Zij zijn eigenaar van het familiebedrijf en sturen de rest van het GVG-team aan. Ook de ontwikkeling van nieuwe producten en een deel van het klantencontact ligt op hun bord. Met ons team zorgen we ervoor dat er mooie producten verkocht kunnen worden en dat deze iedere dag weer naar volle tevredenheid door onze klanten worden ontvangen.

Lees over de geschiedenis

Meer dan een oliehandel

Het familiebedrijf staat al decennialang bekend als oliehandel. Maar GVG is meer dan een oliehandel. Wij opereren in nichemarkten. We pikken signalen op daar waar verbetering van een product of een nieuwe oplossing gewenst is, maar deze niet door de bestaande aanbieders geboden worden. Het nieuwe product wordt compleet aan de verkooppunten aangeboden. Inclusief advies, verkoopbegeleiding en marketingondersteuning.

Lees over wat wij bieden

Peter van Gelder - GVG Oliehandel Nijmegen Ernst van Gelder - GVG Oliehandel Nijmegen Frans van Gelder - GVG Oliehandel Nijmegen

GVG Verkoopteam

Ook stellen wij graag ons verkoopteam aan u voor. Dan weet u wie er eens bij u langs kan komen.

Ton van Dijk - Verkoop buitendienst bij GVG Oliehandel Nijmegen
Ton van Dijk
verkoop buitendienst
ton@gvgoliehandel.nl
Piet-Hein Tomassen - Contactpersoon bij C-inco Nijmegen
Piet Hein Tomassen
contactpersoon C-inco B.V.
p.h.tomassen@c-inco.nl
Elfie van Gelder - Marketingmanager & contact Franstalige klanten bij GVG Oliehandel Nijmegen
Elfie van Gelder
contact Franstalige klanten
marketing manager
elfie@gvgoliehandel.nl
Ralph Kusters - Verkoop buitendienst bij GVG Oliehandel Nijmegen
Ralph Kusters
verkoop buitendienst
ralph@gvgoliehandel.nl

Bekijk het filmpje over GVG


Ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan in 2010 is er een bedrijfsfilm gemaakt. Hierin vertellen wijzelf en anderen over wie we zijn en wat we doen. Wilt u uitgebreid lezen over de roots van GVG? Download dan het GVG magazine.