Waarom GVG?

De vraag naar een olieproduct, reinigingsmiddel, speciale brandstof of tankoplossing wordt niet simpelweg beantwoord met alleen het juiste product. Wij bieden onze klanten meer dan dat. Lees hieronder waar wij goed in zijn.

GVG productontwikkeling

Productontwikkeling:
kennis in huis

Door onze ingenieurs worden producten geoptimaliseerd en nieuwe producten ontwikkeld. Soms in opdracht van een partner, soms omdat er vraag is vanuit de markt en soms omdat we zelf een idee hebben voor een nieuw product. Techniek en duurzaamheid staan hierbij centraal.


GVG marketing

Marketing: snel
tastbaar product

Olie moet op de juiste manier gebruikt worden. Daarvoor is duidelijke communicatie nodig. De marketingafdeling van GVG verzorgt alle communicatie rondom de producten naar de eindgebruikers. De juiste verpakking, een duidelijke website, het schappenplan voor de winkelier. Van product X naar een tastbaar product voor de eindgebruiker.


GVG Sales en Advies

Sales: advies en begeleiding

De kennis van ons verkoopteam is nog belangrijker ná verkoop. De klant krijgt wanneer hij contact opneemt direct een productadvies en winkeliers krijgen begeleiding bij de verkoop van de producten. Op vakbeurzen informeren we eindgebruikers en verwijzen deze naar de winkels.


GVG one-stop-source

Distributie: one-stop-source

Met ons assortiment en onze logistieke efficiëntie zijn we voor veel klanten een one-stop-source. Alles wat met brandstof, olie en reiniging te maken heeft is in één levering te bestellen. In het centrale magazijn worden orders gepikt door onze eigen mensen die alle productcombinaties op een pallet mogelijk maken. Meestal binnen 24 uur geleverd.


Gevaarlijke stoffen: opslag en vervoer

Producten zoals benzine en spuitbussen worden door de wet geclassificeerd als gevaarlijke stoffen. Voor de opslag en het vervoer van gevaarlijke stoffen gelden strenge regels. GVG beschikt over een grote opslagruimte die voldoet aan alle veiligheidsvoorwaarden conform de PGS-15 reglementen. Voor het vervoer hebben we ADR chauffeurs in huis en werken we nauw samen met transporteurs gespecialiseerd in het vervoer van gevaarlijke stoffen. Onze expertise op dit gebied delen wij graag met onze klanten.

GVG one-stop-source