Partners van GVG Oliehandel

Om haar doelen te verwezenlijken werkt GVG samen met verschillende partijen. Het delen van kennis en  het zoeken naar goede samenwerking is voor ons elke dag aan de orde.

Nederlandse Vlag

Lantmännen Aspen Petroleum AB 
Producent Aspen alkylaatbrandstoffen

GVG is importeur van Aspen alkylaatbrandstoffen voor de Benelux. Lantmännen Aspen AB is producent van Aspen alkylaatbrandstoffen en is gevestigd in Hindas, Zweden. Aspen is in veel Europese landen en Canada vertegenwoordigd en is hiermee wereldmarktleider in alkylaatbenzine. In alle landen wordt gewerkt vanuit dezelfde missie: het ontwikkelen, vermarkten en distribueren van brandstoffen met unieke voordelen die de negatieve effecten voor mens, machine en milieu verminderen. 

Aspen is een dochteronderneming van Lantmännen, een groot concern op het gebied van voedingsmiddelen, machines, energie en landbouw. Het concern is eigendom van meer dan 35.000 Zweedse landbouwers en veehouders.

Het laboratorium in Zweden, de praktische en technische kennis van GVG

De relatie tussen GVG en Aspen gaat verder dan alleen het importeurschap. Bij productverbeteringen en de ontwikkeling van nieuwe producten voert GVG samen met Aspen veldtesten uit. Omdat wij dicht bij de markt staan, pikken wij vaak als eerste de signalen op. Samen met Aspen Zweden wordt vervolgens onderzoek gedaan naar mogelijke oplossingen, waarbij GVG vooral aan de praktische kant een rol speelt. Zo is bijvoorbeeld de productverbetering Aspen 2 Full Range Technology gerealiseerd en wordt momenteel onderzoek gedaan naar nieuwe brandstoffen.

Naar de website van Aspen Zweden


Nederlandse Vlag

NL Greenlabel

Streeft naar vergroening en verduurzaming
van de leefomgeving

GVG streeft dezelfde doelen na en is daarom trotse partner van NL Greenlabel. Niet alleen steunen wij met het Zweedse merk Aspen de initiatieven. Samen met andere partners én NL Greenlabel bundelen we ook innovatiekracht op weg naar een levende en meetbaar duurzame buitenruimte.

Naar de website van NL Greenlabel


Nederlandse Vlag

Toyotomi
Werelds grootste producent van verwarmingsproducten

GVG heeft een samenwerkingsverband met TES (Toyotomi Europe Sales B.V.) om Firelux kachelbrandstoffen te vermarkten en Zibro kachels te distribueren. TES is onderdeel van de Japanse kachelproducent Toyotomi, bekend onder de merknamen Toyotomi, Toyostove, Toyoset, Kerosun en Zibro. Toyotomi is al meer dan 65 jaar wereldmarktleider op het gebied van verplaatsbare kachels.

Toyotomi, Zibro en Firelux

De samenwerking tussen TES (Toyotomi Europe Sales B.V.) en GVG is tot stand gekomen door ons merk Firelux kachelbrandstoffen. Toyotomi is ’s werelds grootste producent van verplaatsbare petroleumkachels en zocht in Europa een partner om de juiste kachelbrandstof te kunnen aanbieden. Firelux voldoet aan alle specificaties en wordt door Toyotomi in heel Europa aanbevolen als de brandstof bij uitstek voor hun merk ZIBRO kachels. Naast de Firelux brandstoffen biedt GVG in samenwerking met TES ZIBRO kachels in de Benelux aan. In de rest van Europa wordt de verkoop van ZIBRO en Firelux volledig verzorgd door TES.

Naar de website van Toyotomi


Nederlandse Vlag

VHM

Ontwikkelt en levert onderdelen voor crossmotoren, wegracemotoren en karts

VHM levert dealers en tuners wereldwijd hoogwaardige producten voor hun tuning, service en de wederopbouw van crossmotoren, wegracemotoren en karts. Bij het ontwikkelen van nieuwe brandstoffen voor de racingsector werkt GVG samen met VHM. De specifieke vakkennis van VHM, gebaseerd op tientallen jaren ervaring, helpt bij het beoordelen en uitvoeren van testen.

Naar de website van VHM