Reinigingsmiddelen voor industrie

Reinigingsmiddelen voor industrie

C-inco is een 100% dochteronderneming van GVG Oliehandel BV. Als zelfstandige unit ontwikkelt, produceert en verkoopt C-inco reinigingsproducten voor professioneel gebruik. De consumentenproducten van C-inco worden aan groothandel en retail verkocht onder het merk Gently.

Reinigingsmiddelen voor industrie

Waarom kiezen mensen voor C-inco-producten?

Het persoonlijke advies en het snel bieden van exact de juiste oplossing voor het reinigingsprobleem is voor bedrijven de reden om met C-inco te werken. C-inco heeft al bijna 30 jaar specialistische ervaring op het gebied van reiniging. Net als GVG heeft C-inco zich ontwikkeld tot een specialist en opereert zij in nichemarkten.

Aspen is 99% schoner dan gewone benzine

Voor wie is C-inco bedoeld?

Voor alle bedrijven die met regelmaat speciale professionele reinigers gebruiken. C-inco heeft vrijwel alle denkbare professionele reinigingsproducten in haar assortiment. En als blijkt dat er een nieuwe oplossing nodig is, wordt deze ontwikkeld. De klantenkring is breed: horeca, automotive, gemeenten, agrariërs en nog veel meer. Vrijwel elke industrie heeft een specialistisch schoonmaakmiddel nodig.


C-inco is een dochteronderneming van GVG.
De producten van C-inco worden verkocht in
Nederland, Duitsland en België.