Vulhulpen en andere tankgerelateerde oplossingen

Vulhulpen en andere tankgerelateerde oplossingen

Fillpartner maakt het tanken van machines schoner, veiliger en makkelijker. Een paar jaar geleden heeft Fillpartner de Autofiller voor de Aspen 5-liter jerrycan op de markt gebracht. Er worden dagelijks wereldwijd tienduizenden machines afgevuld met Aspen. Een slimme tankoplossing biedt dus uitkomst voor vele gebruikers.

Vulhulpen en andere tankgerelateerde oplossingen

Autofiller voor Aspen 5-literjerrycan

De Autofiller voor de Aspen 5-literjerrycan maakt het tanken van machines eenvoudig en beschermt de gebruiker en zijn omgeving tegen het onnodige directe contact met de brandstof door het unieke dampretoursysteem. GVG heeft nog meer productontwikkelingen in petto voor het merk Fillpartner. Door goed naar de markt te luisteren en te onderzoeken of verbeteringen mogelijk zijn, ontwikkelt Fillpartner haar productassortiment. De Fillpartner Autofiller voor de Aspen 5-liter jerrycan is verkrijgbaar bij de Aspen verkooppunten.

Waarom kiezen mensen voor Fillpartner?

Wat maakt de Fillpartner Autofiller zo goed?

De autostop en het dampretoursysteem. De complete afdichting op iedere tank zorgt ervoor dat er geen benzinedampen vrijkomen. De benzinedamp uit de tank wordt in de jerrycan gezogen. Wanneer de tank vol is, stopt de Autofiller automatisch met tanken. Hierdoor wordt knoeien voorkomen!

  • Past uitstekend op Aspen 5 liter jerrycan
  • In alle standen draaibaar
  • Past op elke tankopening
  • Stopt automatisch wanneer de tank vol is
  • Uniek dampretoursysteem
  • Geen benzineverspilling door rubberen kraag
  • Degelijk 100% recyclebaar POM kunststof
Fillpartner vulhulp voor Aspen 4liter jerrycan

Fillpartner is een merk van GVG. Naast de verkoop in de Benelux belevert Fillpartner alle andere landen waar Aspen verkocht wordt.