Schone kachelbrandstoffen voor verplaatsbare kachels

Schone kachelbrandstoffen voor verplaatsbare kachels

Firelux biedt zuivere brandstoffen voor alle merken verplaatsbare kachels. Firelux-brandstoffen geven een schone verbranding, doordat een groot aantal schadelijke stoffen er simpelweg niet in zit. Hierdoor gaat de kachel veel langer mee en blijven gezondheid en milieu beschermd.

Schone kachelbrandstoffen voor verplaatsbare kachels

Waarvoor wordt Firelux gebruikt?

Firelux wordt gebruikt in verplaatsbare petroleumkachels en petroleumkanonnen. De kachels worden vaak gebruikt om kleine ruimtes bij te verwarmen of vorstvrij te houden, voor grotere ruimtes worden kanonnen ingezet. Denk aan kamperen, feesten en evenementen of het (bij)verwarmen van een hobbyruimte of schuur. Iedereen kan Firelux kopen bij een Firelux verkooppunt.


Firelux en ZIBRO kachels

Firelux wordt aanbevolen door Toyotomi, fabrikant van ZIBRO verplaatsbare kachels. GVG heeft een samenwerkingsverband met TES (Toyotomi Europe Sales B.V.) om Firelux kachelbrandstoffen te vermarkten en ZIBRO kachels te distribueren. Naast de Firelux brandstoffen biedt GVG in samenwerking met TES ZIBRO kachels in de Benelux aan. Meer informatie over ZIBRO? Neem contact met ons op.


Waarom kiezen mensen voor Firelux?

Omdat Firelux de schoonste kachelbrandstoffen biedt die voor alle merken verplaatsbare kachels geschikt zijn. De producten voldoen aan de garantievoorwaarden gesteld door de fabrikanten van kachels. Firelux is ook de keuze van ’s werelds grootste kachelfabrikant Toyotomi.

  • Geschikt voor alle merken verplaatsbare kachels
  • Bevat vrijwel geen zwavel
  • Geen geur
  • Laag aromaatgehalte
  • Minder emissie van schadelijke stoffen
  • Langere levensduur van de kachel
  • Voldoet aan stringente Europese wetgeving (conform DIN 51603-1 en Arrêté 25-06-2010)
Gezellig knus bij de Firelux kachel

Firelux is een merk van GVG. In de Benelux wordt Firelux verkocht door GVG, in de rest van Europa door Toyotomi.