Wie zijn onze klanten?

GVG bedient veel verschillende klantengroepen. We leveren aan winkels in binnen en buitenland. Met Agealube en C-inco beleveren we grote eindgebruikers ook rechtstreeks.

Schappenplan GVG

Leveringen aan winkels

Consumenten en professionals kunnen onze producten bij meer dan 1000 winkels in de Benelux kopen. De meeste winkels zijn zelfstandige vakwinkels in de tuin- en parksector. Onze producten staan ook bij een aantal grote ketens die gereedschappen verhuren en bij ketens gespecialiseerd in artikelen op het gebied van buitenleven op het schap. Gently producten worden verkocht bij caravan- en vrijetijdswinkels.


GVG levert ook olie aan industrie

Leveringen aan OEM’s en industrie

Met de merken Agealube en C-inco beleveren we grote eindgebruikers ook rechtstreeks. Door haar specialisme heeft Agealube Original Equipment Manufacturers (OEM’s) als klant. Deze bedrijven in de maakindustrie zijn vaak op zoek naar zeer hoogwaardige, speciale smeermiddelen. Ook transportbedrijven, garagebedrijven en bedrijven in grondverzet, infra en landbouw zijn grote eindgebruikers waarvoor de inkoop van de juiste olie een cruciale rol speelt. De klantenkring van C-inco is net zo breed. Vrijwel elke industrie heeft een specialistisch schoonmaakmiddel nodig.