Smeermiddelen en reinigers

Smeermiddelen en reinigers

Agealube biedt smeermiddelen, reinigers, vetten en ook technische oplossingen voor een goed oliebeheer. Alle producten voldoen altijd aan de laatste specificaties zoals die door fabrikanten voorgeschreven worden. Vaak overtreffen we zelfs deze specificaties waardoor onze producten breder inzetbaar zijn!

Smeermiddelen en reinigers

Waarom kiezen mensen voor Agealube?

De oliemarkt heeft behoorlijk wat aanbieders. Door onze generatielange ervaring weten we ondertussen wel dat je een verschil moet maken daar waar anderen dat niet doen. En dat doen we als volgt.


Van 1-literverpakking tot bulkzending

Omdat producten in verschillende situaties worden ingezet, leveren wij vrijwel elk product van 1-literverpakking tot bulkzending. We kunnen dit aanbieden omdat we alle producten in eigen voorraadbeheer hebben. 


Snelle levering

Door de logistiek in eigen hand te houden kunnen we ook kwaliteit bieden op onze leveringen. Snelle leveringen, vaak binnen 24 uur! Hierdoor komen werkzaamheden van onze klanten niet stil te liggen.

Ecologisch zonder technische beperkingen

Het gaat tegenwoordig niet meer alleen om de maximale technische prestatie van het product, maar de producten mogen milieu en gezondheid zo min mogelijk belasten. Vaak een lastige combinatie. Agealube ontwikkelt producten om onze leefomgeving te beschermen, zonder in te leveren op de technische kwaliteiten. 


Advies op elk moment

Soms hebben klanten direct antwoord nodig op hun vraag, omdat ze anders niet verder kunnen. Daarom zijn wij altijd beschikbaar om meteen het juiste smeeradvies te geven. Gewoon per telefoon:
+31 (0)24 675 43 61.

Lage prijs

En natuurlijk houden we onze prijzen zo laag mogelijk. Grote eindverbruikers beleveren we rechtstreeks en we houden lage marges aan. Wij hoeven immers geen wereldwijde reclamecampagnes te financieren zoals grote bekende merken in de oliemarkt dat wel moeten.

Waarom kiezen mensen voor Agialube?

De klanten van Agealube

Agealube is er voor iedereen die wel eens smeerolie, vet of een professionele reiniger gebruikt. We hebben vrijwel alle denkbare olieproducten en oliegerelateerde producten in ons assortiment. Professionals en groothandels die in grote hoeveelheden olie afnemen, worden rechtstreeks door ons beleverd.

Retail

In winkels staan overwegend Agealube-producten voor particulieren op het schap. Dit zijn meestal ketens gespecialiseerd in artikelen op het gebied van buitenleven, maar bijvoorbeeld ook tankstations.

Vakhandel

Agealube-producten staan bij de vakhandel op het schap. Bijvoorbeeld bij tuin- en parkmachinewinkels, ijzerwarenwinkels en machineverhuurbedrijven. Voor professional en voor particulier.

Groothandel

Groothandelaren die voor hun klanten op zoek zijn naar een speciaal olieproduct, raden wij Agealube aan. Wij ondersteunen hen met advies en service.

Tuin, Park en Bosbouw

Agealube biedt een speciaal assortiment smeer- en reinigingsmiddelen voor tuin-, park- en bosbouwmachines. In klein- en grootverpakkingen. Voor professioneel en particulier gebruik.

Landbouw en Grondverzet

Deze bedrijven hebben grote machines, trucks en tractoren die olie nodig hebben. Meestal in grote verpakkingen en bulk.

Transport

Grote transportbedrijven hebben meestal hun eigen werkplaats voor onderhoud aan de wagens. Wij leveren de olie vaak in grote verpakkingen en bulk aan.

Garagebedrijven

Elk merk en type auto vereist een bepaalde olie. Wij leveren deze in kleinverpakking en bulk aan garagebedrijven.

Original Equipment Manufacturers

Deze bedrijven in de maakindustrie zijn vaak op zoek naar zeer hoogwaardige, speciale smeermiddelen. Van kleinverpakking tot bulk.

Overige Industrie

Er zijn tal van bedrijven die één of een paar Agealube-producten in grote hoeveelheden gebruiken.

Productspecials van Agealube

Bio Cleaner: biologisch afbreekbare universele reiniger. Bio Heggenschaarspray: biologisch afbreekbaar smeermiddel en harsoplosser in één.

Verkooppunt worden

Directe belevering

Ik ben een professionele eindgebruiker en wil graag weten of ik rechtstreeks beleverd kan worden.

Aanvraagformulier invullen

Contact

Agealube verkooppunt worden

Ik heb een winkel en wil graag Agealube producten verkopen.


Aanvraagformulier invullen

Andere vraag

Agealube-producten inkopen

Ik heb een groothandel en wil mijn klanten graag Agealube producten aanbieden.


Neem contact op

Direct iemand spreken? Bel ons +31 (0)24 675 43 61