Beeldmateriaal & Folders Firelux

Hieronder vindt u beeldmateriaal en folders van het merk Firelux. Het beeldmateriaal is voor digitaal gebruik en drukwerk.
Wilt u graag Firelux folders bestellen? Bekijk wat we hebben.

Beeldmateriaal     Folders


GVG productontwikkeling

Firelux logo

Online gebruik:
Deze logo's zijn geschikt voor gebruik op uw website of in uw mail. De bestanden zijn RGB en niet geschikt voor drukwerk. De logo's niet groter plaatsen dan 100% omdat ze dan onscherp worden. Heeft u andere formaten nodig dan kunt u met ons contact opnemen.

- Logo Firelux JPG
- Logo Firelux PNG


Offline gebruik:
Deze logo's zijn geschikt voor drukwerk zoals advertenties en folders. De bestanden zijn full color (CMYK) en deze kunt u doorsturen naar uw drukker of uitgever. Heeft u andere formaten nodig dan kunt u met ons contact opnemen.

- Logo Firelux PDF
- Logo Firelux EPS


GVG marketing

Kachelbrandstoffen

Online gebruik: 
Deze afbeeldingen zijn geschikt voor gebruik op uw website of in uw mail. De bestanden zijn RGB en niet geschikt voor drukwerk. De afbeeldingen niet groter plaatsen dan 100% omdat ze dan onscherp worden. Heeft u andere formaten nodig dan kunt u met ons contact opnemen.

- Firelux Clear PET can 10 liter
- Firelux Clear PET can 20 liter 
- Firelux Plus PET can 20 liter


Offline gebruik: 
Deze afbeeldingen zijn geschikt voor drukwerk zoals advertenties en folders. De bestanden zijn full color (CMYK) en deze kunt u doorsturen naar uw drukker of uitgever. Heeft u andere formaten nodig dan kunt u met ons contact opnemen.

- Firelux Clear PET can 10 liter
- Firelux Clear PET can 20 liter 
- Firelux Plus PET can 20 liter


Folders

Wilt u graag Firelux folders bestellen? Maak een keuze en bestel mee met uw bestelling Firelux.
Noteer het artikelnummer en de gewenste hoeveelheid.