Van Ecomax Hydra HT naar Eco Hydra HT

Wij hebben een naamswijziging doorgevoerd voor Agealube Ecomax Hydra HT. De nieuwe productnaam wordt Agealube Eco Hydra HT. Dit geldt voor alle viscositeiten en heeft verder geen invloed op de kwaliteit van het product.

GVG marketing

Waarom Eco Hydra HT?

Een klein verschil, zonder gevolgen voor u. Want het blijft precies hetzelfde product, met dezelfde vertrouwde kwaliteit. Maar bij ons lost het 2 zaken op:

  1. Wij hebben onder de GVG paraplu nog een merk, genaamd "Ecomaxx", gespecialiseerd in schone benzine voor voertuigen en boten. Zoals u kunt vermoeden, was het administratief onhandig om uw Agealube Ecomax Hydra HT en onze Ecomaxx producten uit elkaar te houden.

  2. Agealube Ecomax Hydra HT valt onder onze Eco-lijn, maar had als enige niet "Eco" maar "Ecomax" als toevoeging. Door de naamswijziging is de gehele lijn nu consistent in naamvoering.

GVG Sales en Advies

De praktische zaken

Vanaf nu zult u de nieuwe naam, Agealube Eco Hydra HT, op uw orderbevestiging en factuur terug vinden. Deze naamswijziging geldt voor alle viscositeiten.

De etiketten op de producten zullen ook wijzigen, maar zoals u begrijpt zal dat geleidelijk gaan. Hierdoor kunt u tijdelijk nog de oude naam op de etiketten zien staan.