Frans van Haren en zijn Bella Rossa rijden de Mille Miglia op schone benzineDat klassieke auto’s en schoon rijden prima samengaan, laat de Nederlandse ondernemer Frans van Haren dit jaar zien tijdens de Mille Miglia. Zijn twee bijzondere klassiekers rijden beide op de speciale brandstoffen van Ecomaxx. De brandstof verbrandt schoner en biedt ook nog eens voordelen voor de motor en zijn prestaties.De Alfa Romeo 8C Bella Rossa

Het is niet de eerste keer dat Van Haren de Mille Miglia meerijdt. Dit keer neemt hij uit zijn indrukwekkende klassiekercollectie de Alfa Romeo 8C Bella Rossa mee om de befaamde 1000 Italiaanse mijlen te maken. De reden om de klassieke rally volledig op schone brandstof van Ecomaxx te rijden is niet alleen vanwege het milieu, maar ook omdat de brandstof technische voordelen biedt.

De speciale benzine voorkomt namelijk startproblemen na lange tijd stilstaan en bespaart zelfs dure revisies aan het brandstofsysteem. Metropole Classic Cars in Druten gaat haar gehele collectie komend jaar overzetten naar Ecomaxx Fuels.


Ecomaxx brandstoffen

Menig klassieker liefhebber weet het inmiddels; er zijn nog nooit zoveel brandstof gerelateerde problemen geweest sinds de toevoeging van ethanol aan de gewone pompbenzine. GVG speelt hierop in met haar speciale brandstoffen van Ecomaxx die vrij zijn van ethanol en ook nog eens minder vervuilend zijn. Steeds meer klassiekers, niet alleen auto’s, maar ook motoren en brommers worden getankt met de speciale brandstof vanwege de vele voordelen voor de gebruiker. Ook voor boten en crossmotoren heeft Ecomaxx speciale brandstoffen in het assortiment.


De Mille Miglia wordt dit jaar gereden van 16 tot en met 19 juni.

Meer informatie:www.ecomaxx.nlwww.metropoledruten.nlwww.1000miglia.it