Vacature: Administratief Commercieel Medewerker

Vacature: Administratief Commercieel Medewerker

GVG Oliehandel BV is een groothandel in vloeibare brandstoffen, smeerolieproducten en aanverwante goederen. GVG is onafhankelijk Benelux-importeur van Aspen alkylaatbenzine, met eigen opslag. Daarnaast voert GVG onder eigen merk smeerolie (Agealube), schone en houdbare benzine voor specifieke toepassingen (Ecomaxx), schone kachelbrandstoffen (Firelux) en technische hulpmiddelen voor het tanken (Fillpartner). Vanuit een eigen warehouse in Nijmegen bedient GVG de markt zowel binnen als buiten de Benelux.

GVG is een groeiende onderneming met 30 medewerkers en kenmerkt zich door een informele en flexibele sfeer met de hectiek en charme van een familiebedrijf.

Wij zijn per direct op zoek naar een Administratief Commercieel Medewerker voor minimaal 32 tot 40 uur.

Functieomschrijving

Je werkplek bevindt zich in het ‘hart’ van de organisatie op een (veelal) hectische afdeling waar je samen met vier collega’s werkzaam bent. Hier wordt de altijd rinkelende telefoon beantwoord, bezoek ontvangen, orders ingevoerd en nog veel meer. Het is, samen met je collega’s op de afdeling, jouw verantwoordelijkheid om alles voor onze klanten te regelen. Je voert verkooporders in en maakt hierbij de juiste afleverbonnen ten behoeve van het warehouse. Je beantwoordt de diverse vragen met betrekking tot producten, levertijden, facturen etc. Daarnaast behoren het boeken van de bank, de facturering van de orders en het boeken en betalen van de inkoopnota’s tot je werkzaamheden. Verder ondersteun je je collega’s daar waar nodig.

Persoonsprofiel

Je beschikt over goede sociale vaardigheden, bent klantgericht en hebt een prettige telefoonstem. Je werkt nauwgezet, hebt affiniteit met cijfers en kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Daarbij kun je gefocust blijven in een hectische omgeving, weet je zaken goed te organiseren en heb je een flexibele instelling.

Functie-eisen

  • Om deze functie tot een succes te maken heb je een afgeronde mbo- of hbo-opleiding.
  • Ervaring in een soortgelijke (verkoopbinnendienst) functie is een pre, maar heb je deze niet schroom dan niet om toch te reageren.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pre.
  • Je hebt ruime kennis en ervaring met administratieve processen.
  • Daarnaast ben je bekend met Microsoft Office (Word/Excel/Outlook etc.).
  • Kennis van Exact is een pre.

Solliciteren

De werving en selectie voor deze vacature wordt verzorgd door Bron-X BV. Wij nodigen je van harte uit om je cv te sturen naar Sandy Peters voorzien van een motivatie. Voor meer informatie kun je haar bellen op 06 28023882.