Beeldbank Aspen

Hieronder vindt u beeldmateriaal van het merk Aspen voor digitaal gebruik en drukwerk. Download alvast het nieuwe logo en de jerrycans met nieuw etiket. Binnenkort staat er meer beeldmateriaal, hierover ontvangt u nog een bericht.

GVG productontwikkeling

Aspen logo

Online gebruik:
Deze logo's zijn geschikt voor gebruik op uw website of in uw mail. De bestanden zijn RGB en niet geschikt voor drukwerk. De logo's niet groter plaatsen dan 100% omdat ze dan onscherp worden. Heeft u andere formaten nodig dan kunt u met ons contact opnemen.

- Logo Aspen JPG
- Logo Aspen PNG


Offline gebruik:
Deze logo's zijn geschikt voor drukwerk zoals advertenties en folders. De bestanden zijn full color (CMYK) en deze kunt u doorsturen naar uw drukker of uitgever. Heeft u andere formaten nodig dan kunt u met ons contact opnemen.

- Logo Aspen PDF
- Logo Aspen EPS


GVG marketing

Aspen 2 & Aspen 4
jerrycans

Online gebruik: 
Deze afbeeldingen zijn geschikt voor gebruik op uw website of in uw mail. De bestanden zijn RGB en niet geschikt voor drukwerk. De afbeeldingen niet groter plaatsen dan 100% omdat ze dan onscherp worden. Heeft u andere formaten nodig dan kunt u met ons contact opnemen.

- Aspen 2 jerrycan
- Aspen 4 jerrycan
- Combi Aspen 2 & 4 Jerrycan


Offline gebruik: 
Deze afbeeldingen zijn geschikt voor drukwerk zoals advertenties en folders. De bestanden zijn full color (CMYK) en deze kunt u doorsturen naar uw drukker of uitgever. Heeft u andere formaten nodig dan kunt u met ons contact opnemen.

- Aspen 2 jerrycan
- Aspen 4 jerrycan
- Combi Aspen 2 & 4 Jerrycan