Beeldmateriaal & Folders Fillpartner

Hieronder vindt u beeldmateriaal en folders van het merk Fillpartner. Het beeldmateriaal is voor digitaal gebruik en drukwerk.
Wilt u graag Fillpartner folders bestellen? Bekijk wat we hebben.

Beeldmateriaal     Folders


GVG productontwikkeling

Fillpartner logo

Online gebruik:
Deze logo's zijn geschikt voor gebruik op uw website of in uw mail. De bestanden zijn RGB en niet geschikt voor drukwerk. De logo's niet groter plaatsen dan 100% omdat ze dan onscherp worden. Heeft u andere formaten nodig dan kunt u met ons contact opnemen.

- Logo Fillpartner JPG
- Logo Fillpartner PNG


Offline gebruik:
Deze logo's zijn geschikt voor drukwerk zoals advertenties en folders. De bestanden zijn full color (CMYK) en deze kunt u doorsturen naar uw drukker of uitgever. Heeft u andere formaten nodig dan kunt u met ons contact opnemen.

- Logo Fillpartner PDF
- Logo Fillpartner EPS


GVG marketing

Autofiller & Combihandle

Online gebruik: 
Deze afbeeldingen zijn geschikt voor gebruik op uw website of in uw mail. De bestanden zijn RGB en niet geschikt voor drukwerk. De afbeeldingen niet groter plaatsen dan 100% omdat ze dan onscherp worden. Heeft u andere formaten nodig dan kunt u met ons contact opnemen.

- Autofiller
- Autofiller blisterverpakking 
- Combihandle


Offline gebruik: 
Deze afbeeldingen zijn geschikt voor drukwerk zoals advertenties en folders. De bestanden zijn full color (CMYK) en deze kunt u doorsturen naar uw drukker of uitgever. Heeft u andere formaten nodig dan kunt u met ons contact opnemen.

- Autofiller
- Autofiller blisterverpakking 
- Combihandle


Folders

Wilt u graag Fillpartner folders bestellen? Maak een keuze en bestel mee met uw bestelling Fillpartner of Aspen.
Noteer het artikelnummer en de gewenste hoeveelheid.