Beeldmateriaal & Folders Fillpartner

Hieronder vindt u beeldmateriaal en folders van het merk Fillpartner. Het beeldmateriaal is voor digitaal gebruik en drukwerk.
Wilt u graag Fillpartner folders bestellen? Bekijk wat we hebben.

Beeldmateriaal     Folders


GVG productontwikkeling

Fillpartner logo

Online gebruik:
Deze logo's zijn geschikt voor gebruik op uw website of in uw mail. De bestanden zijn RGB en niet geschikt voor drukwerk. De logo's niet groter plaatsen dan 100% omdat ze dan onscherp worden. Heeft u andere formaten nodig dan kunt u met ons contact opnemen.

- Logo Fillpartner JPG
- Logo Fillpartner PNG


Offline gebruik:
Deze logo's zijn geschikt voor drukwerk zoals advertenties en folders. De bestanden zijn full color (CMYK) en deze kunt u doorsturen naar uw drukker of uitgever. Heeft u andere formaten nodig dan kunt u met ons contact opnemen.

- Logo Fillpartner PDF
- Logo Fillpartner EPS


GVG marketing

Autofiller & Combihandle

Online gebruik: 
Deze afbeeldingen zijn geschikt voor gebruik op uw website of in uw mail. De bestanden zijn RGB en niet geschikt voor drukwerk. De afbeeldingen niet groter plaatsen dan 100% omdat ze dan onscherp worden. Heeft u andere formaten nodig dan kunt u met ons contact opnemen.

- Autofiller
- Autofiller blisterverpakking 
- Combihandle


Offline gebruik: 
Deze afbeeldingen zijn geschikt voor drukwerk zoals advertenties en folders. De bestanden zijn full color (CMYK) en deze kunt u doorsturen naar uw drukker of uitgever. Heeft u andere formaten nodig dan kunt u met ons contact opnemen.

- Autofiller
- Autofiller blisterverpakking 
- Combihandle


Folders

Wilt u graag Fillpartner folders bestellen? Maak een keuze en bestel mee met uw bestelling Fillpartner of Aspen.
Noteer het artikelnummer, de gewenste hoeveelheid en in het geval van kleding de gewenste maat.