GVG marketing

Ga samen met GVG
op De Groene Tour!

GVG gaat voor groen. En met De Groene Tour laten we je zien hoe makkelijk ook jij vandaag al “groener” en dus beter bezig kunt zijn. CO2-uitstoot verminderen? Fossielvrij werken? Biologisch afbreekbare producten? Het kan allemaal laagdrempelig zonder het aanschaffen van een heel nieuw machinepark, dankzij onze groene producten! Deze producten zijn allemaal schoner en beter voor mens en milieu, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. Vaak is de kwaliteit zelfs beter, maar dat laten we je graag zelf ervaren.

Wil jij ook kijken wat er voor jouw machinepark mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Vrijblijvend advies voor een groener machineparkEen greep uit ons groene assortiment:


GVG productontwikkeling

CO2 reduceren

Een veel gehoord argument om een dieselmachine te vervangen is omdat er CO2 gereduceerd moet worden. En met zo’n dieselmachine stoot je toch een hoop CO2 uit. Maar dat is helemaal niet nodig! Met onze Eco Diesel Green werk je 100% fossielvrij én reduceer je 89% CO2 , allemaal gewoon met dezelfde machine. En doordat onze Eco Diesel Green schoner is veroorzaakt het ook nog minder roetafzetting waardoor je machine langer meegaat. Win-win dus.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe jij ook je CO-uitstoot kunt verminderen met jouw bestaande machinepark.


Vrijblijvend advies om CO2 te reduceren met jouw machinepark
Haal alles uit jouw machinepark

GVG wil graag dat iedereen slimmer, schoner en duurzamer kan werken. Daarvoor ontwikkelen wij kwalitatief hoogstaande brandstoffen en smeermiddelen. Maar we snappen dat de overstap niet altijd vanzelfsprekend is. Met De Groene Tour leggen wij je graag uit hoe je met kleine veranderingen vandaag al een groot verschil kunt maken voor een betere wereld. Zonder grote investeringen, met je eigen machinepark.


Werk je bijvoorbeeld nog met gewone hydrauliekolie in jouw machines? Door de overstap te maken naar Agealube Bio Hydrasin SE46 werk je direct met een veel duurzamer product dat zelfs het unieke Ecolabel heeft. Een hoogwaardige hydrauliekolie die biologisch afbreekbaar en duurzaam is, een makkelijke switch met een grote impact op het milieu.


Vandaag al groener en beter hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Wij denken graag met je mee en vinden een oplossing op maat. Op basis van jouw brandstoffen, smeermiddelen en wensen.


Vrijblijvend advies om voor een groener machineparkGVG productontwikkeling

De Groene Tour on tour

We begrijpen dat je misschien meer vragen hebt over De Groene Tour en de mogelijkheden om groen te werken met jouw machinepark. Daarom gaat De Groene Tour ook on tour! Op verschillende plekken in het land gaan we onze kennis delen. Geheel vrijblijvend laten we jou zien welke stappen jij vandaag al kunt zetten om duurzamer, groener en schoner te werken. Zonder in te leveren op kwaliteit.

Geïnteresseerd? Laat dan je gegevens achter en ontvang als eerste de data en locaties van De Groene Tour. Zo kun je zelf kijken welke datum voor jou werkt en je inschrijven. Maar let op, want vol = vol.

Ik ben geïnteresseerd in De Groene Tour on tour