GVG marketing

Ga samen met GVG
op De Groene Tour!

Verminder direct je CO₂-uitstoot met onze fossielvrije producten en vervang ‘minder goed’ door beter. Want hoe minder CO₂ je uitstoot, hoe kleiner jouw carbon footprint. Dat is van belang om de opwarming van de aarde een halt toe te roepen. En bovendien kun je je als bedrijf hiermee onderscheiden.

Laat je gegevens achter en ontvang als eerste de data en locaties van De Groene Tour. Zo kun je zelf kijken welke datum schikt en je inschrijven. Maar let op, want vol = vol.


Ik ben geïnteresseerd in De Groene TourEen greep uit ons groene assortiment:


GVG productontwikkeling

Je CO₂-uitstoot omlaag brengen?

Schrijf je in voor De Groene Tour en ontdek wat jij nu al kunt doen!

Tijdens De Groene Tour zullen wij de komende maanden op verschillende plekken in het land onze kennis delen. Geheel vrijblijvend laten wij jou graag zien welke stappen jij vandaag al kunt zetten om duurzamer, groener en schoner te werken. Zonder in te leveren op kwaliteit. Want onze hoogwaardige, groene producten presteren zelfs vaak beter. Natuurlijk laten we je dit graag zelf ervaren!

Geïnteresseerd? Laat dan je gegevens achter en ontvang als eerste de data en locaties van De Groene Tour. Zo kun je zelf kijken welke datum voor jou werkt en je inschrijven. Maar let op, want vol = vol.


Ik ben geïnteresseerd in De Groene TourGVG productontwikkeling

Waarom De Groene Tour?

GVG wil graag dat iedereen slimmer, schoner en duurzamer kan werken. Daarvoor ontwikkelen wij kwalitatief hoogstaande brandstoffen en smeermiddelen die beter zijn voor ons allemaal. Maar we snappen dat de overstap niet altijd vanzelfsprekend is. Daarom trekken wij het land in. Met De Groene Tour leggen wij je graag uit hoe je met kleine veranderingen vandaag al een groot verschil kunt maken voor een betere wereld.

Werk je bijvoorbeeld nog met een dieselmachine op gewone dieselbrandstof? Als je de overstap maakt naar Agealube Eco Diesel reduceer je in één klap maar liefst 89% van jouw CO₂-uitstoot! En ben je ook nog schoner bezig voor jezelf en je directe omgeving.

En werk je momenteel nog met gewone hydrauliekolie in jouw machines? Door de overstap te maken naar Agealube Bio Hydrasin SE46 werk je direct met een veel duurzamer product dat zelfs het unieke Ecolabel heeft. Een hoogwaardige hydrauliekolie die schoon en duurzaam is, een makkelijke switch met een grote impact op het milieu.

Vandaag al groener en beter hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Wij denken graag met je mee en vinden een oplossing op maat. Op basis van jouw brandstoffen, smeermiddelen en wensen. 

Geïnteresseerd? Laat dan je gegevens achter en ontvang als eerste de data en locaties van De Groene Tour. Zo kun je zelf kijken welke datum voor jou werkt en je inschrijven. Maar let op, want vol = vol.


Ik ben geïnteresseerd in De Groene Tour