Whitepaper Bladblazers

Duurzaamheid en milieubewustzijn. Onderwerpen waar steeds meer aandacht voor is in de media. En waar overheden steeds vaker hun beleid mede door laten bepalen. Zo ook bij de werkzaamheden in de openbare ruimte. Denk bijvoorbeeld aan het ruimen van bladeren of het maaien van bermen. De machines die daarbij gebruikt worden, kunnen tenslotte voor zeer veel uitstoot zorgen. Toch?


Whitepaper downloaden    

Schappenplan GVG

Hoe minder bladblazers,
hoe beter voor het milieu?

Als rapporten cijfers scheeftrekken en beleid beïnvloeden

Ieder jaar ontstaat er weer ophef over de bladblazer. Krantenartikelen vol halve verhalen worden verspreid en aangenomen voor waar. Wij van GVG schrikken daarvan. We zijn namelijk al ruim 20 jaar dagelijks bezig met het vinden van de schoonste oplossingen voor traditionele brandstoffen (zonder daarbij in te leveren op kwaliteit). En we weten dus als geen ander dat er wel degelijk meer alternatieven zijn om schoon en duurzaam te werken, ze worden alleen niet gehoord.

Daarom heeft Ernst van Gelder een whitepaper geschreven. Alle kennis die GVG heeft verzameld omtrent dit onderwerp gebundeld in één duidelijk verhaal, onderbouwd door feiten en onderzoeken. Op deze manier wil GVG graag haar kennis delen zodat er beslissingen genomen kunnen worden op basis van meer volledige informatie.