Whitepaper bladblazers

Media geven steeds meer aandacht aan duurzaamheid en milieubewustzijn. En overheden laten steeds vaker
hun beleid mede bepalen door informatie uit de media. Zo ook bij de werkzaamheden in de openbare ruimte. Denk bijvoorbeeld aan
het ruimen van bladeren of het maaien van bermen. De machines die daarbij gebruikt worden zorgen voor heel veel uitstoot.
Toch? Of trekken rapporten cijfers scheef en beïnvloedt dat vervolgens beleid?

Downloaden Whitepaper


GVG productontwikkeling

Hoe minder bladblazers,
hoe beter voor het milieu?

Als rapporten cijfers scheeftrekken en beleid beïnvloeden


Ieder jaar ontstaat er weer ophef over de bladblazer. Krantenartikelen vol halve verhalen worden verspreid en aangenomen voor waar. Wij van GVG schrikken daarvan. We zijn namelijk al ruim 20 jaar dagelijks bezig zijn met het vinden van de schoonste oplossingen voor traditionele brandstoffen (zonder daarbij in te leveren op kwaliteit). En we weten dus als geen ander dat er wel degelijk meer alternatieven zijn om schoon en duurzaam te werken, ze worden alleen niet gehoord.

Daarom heeft Ernst van Gelder een whitepaper geschreven. Alle kennis die GVG heeft verzameld omtrent dit onderwerp gebundeld in één duidelijk verhaal, onderbouwd door feiten en onderzoeken. Op deze manier wil GVG graag haar kennis delen zodat er beslissingen genomen kunnen worden op basis van meer volledige informatie.